20 september 2021
20:00

Hanvikens SK

Referat: Västerhaninge IF - Hanvikens SK

Målgaranti när B-laget spelar inget undantag denna kväll. En trevlig match som slutade med Västerhaninge seger. Redan i den 10:e minuten tar bortalaget ledningen genom Pontus Moro. Två minuter senare kommer kvitteringen genom Max på pass av Elvir. Det skulle dröja till den 26:e minuten då Hanviken åter tar ledningen. 1-2 står sig halvleken ut.

Andra halvlek kvitterar först Västerhaninge i den 59:e minuten genom Elvir på pass av Adam. Adam ser sedan till att sgern går till hemmalaget då han i den 67:e dammar in segermålet med vänstern.

Det är kul att se alla unga spelare som verkligen tar för sig mer och mer för varje match som går. Riktigt imponerande. Hårt jobb och lojalt lagarbete kommer man långt på.